Friday, April 30, 2010

Beruang, bkn teddy bear.

My roomate and I slalu terkejut beruk cm org gila this semester. Sbb kteorg ada beruang dlm rumah kteorg sumpah x tipoow.
*Beruang topless lagi!*
kteorg mmg hidup dlm traumatic la dis sem. before kluar bilik je, mesti pandang kiri kana depan belakang atas bawah to make sure beruang tu xde kt hallway or kitchen or kt toilet. Bler tgh jalan nak gi kitchen pastu ternampak beruang topless trus kteorg jerit lari lintang pukang mcm org gila esp roomate saya.

actually beruang tu ada adalah housemate pelajar dr negara lain yg topless x pakai baju sesuka hati dalam rumah kteorg. pastu dier akan wat muka selamba jeeee jalan2 kt rumah kteorg tanpa segan silu.
if badan cam super-model tu okie la bole la jugak jadi inspirasi utk kteorg. tapi paham paham la badan dier mcmana if dah kteorg panggil dier beruang.

haih mcm mcm tau happened kat block ella. dah bole jadi block utk slot samarinda kt tv3 tu. slalu je dgr org nanges kuat kuat teresak kt floor bawah ella. nanges mcm histeria. sebab kenapa? saya malas la nk bgtau. (sbb bf) opppss, terbgtau. pastu pagi pagi buta je dgr bunyi kucing kuatttt gler tgh buat seks.
*benci sumer kucing kt v3 sbb suka buat hal gatal nak mampos*


saya dah tgk lelaki besi arinie. waaaa sungguh ensem la robert downey jr!
thanks girls!
i'd wonderful time watching ironman and minum soya bean terbaik kt ipoh, funny fountain.

2 comments:

mademoiselleain said...

hahaha terus dpt beruang ye! last few sems pon kitorang ada model wannabe yang selalu tak pakai baju ni. thank God diorang sume dah pegi intern! no more bears walking around naked. hahaha

yang menangis teresak tu lagi tak bley blah. harap sangat time study week, and specially malam2 dia tak buat hal lagi. seraamm!! hehe


btw, nice blog Ella! :)

am said...

haha .g snap pic bruang tu .
boleh jgk tgok rupe bruang tu cmne. hahaha